Retyre


Retyre heeft het doel om fietsen makkelijker, veiliger en beter te maken. Retyre maakt het mogelijk om in 30 seconden gemakkelijk een band te verwisselen. Wanneer het droog is rijdt je eenvoudig op de normale banden, en wanneer het nat, glad en koud is switch je snel om naar de Retyre.

Retyre is in 2017 op de markt gekomen. Meerdere ontwikkelingsjaren waren nodig om van het prototype een band te maken die aan alle eisen voldoet. Nu de band optimaal ontwikkelt is, is de Retyre eindelijk beschikbaar voor de consument. Tover uw fiets snel om in winterproof wanneer het weer snel veranderd. Geen excuses meer om onveilig op pad te gaan!

Heeft u een winkel en wilt u graag de producten van Retyre verkopen? Contacteer ons vrijblijvend. Opzoek naar de dichtstbijzijnde Retyre-shop? Wij helpen u graag verder!
Veloplus


Retyre: a new way of thinking


 • Makkelijk te verwisselen

  Normaal is een band verwisselen een tijdrovende klus, met Retyre is dit zo gebeurt!
 • Net als een normale band, maar dan beter

  De profielen van Retyre zijn van de hoogste kwaliteit wat het rijcomfort en de veiligheid ten goede komt!

 • Wereldwijd gebruikt, getest en verkocht!

  In de eerste drie weken werden er al meer dan 1500 sets verkocht. U zult zeker niet de eerste zijn die van de makkelijkst verwisselbare band kunt genieten!

Contacteer ons nu!


Als je nu contact met ons opneemt bezorgen we meer informatie over Retyre en kunnen we een vrijblijvende afspraak maken om alle mogelijkheden door te spreken.
  Contact

  Contacteer ons nu!