Rule 28


Rule 28, de snelste sok ter wereld! Een jaar geleden werd de aerosock geïntroduceerd. Sindsdien proberen vele merken een aerosock te ontwerpen, maar Rule 28 blijft overeind: het is en blijft de snelste sok ter wereld!

Rule 28 is opgericht in 2016. Meerdere ontwikkelingsjaren zijn er in de aerosocks gestoken. Pas toen de snelste sok was ontwikkelt brachten ze hem op de markt. Sindsdien is Rule 28 geovuleerd in een wereldbedrijf met de snelste sokken, de nieuwste onderzoeken rondom aerodynamica en de leverancier van grote kampioenen. Rule 28 biedt een collectie aan die voldoet aan ieder zijn wens. Rustige designs worden aangevuld met de meest creatieve designs. Zit hetgeen wat u zoekt er niet tussen? Contacteer ons dan voor de custom mogelijkheden! De gehele collectie van Rule 28 vind u onderaan onze pagina. U kunt uiteraard ook een kijkje nemen op www.rule28.com voor meer informatie.

Heeft u een winkel en wilt u graag de sokken van Rule 28 verkopen? Contacteer ons vrijblijvend. Opzoek naar de dichtstbijzijnde Rule 28-shop? Wij helpen u graag verder!
Veloplus


Rule 28: ”The fastest sock in the world” • The fastest socks in the world!

  Wetenschappelijk getest de snelste sokken ter wereld!

 • (Wereld) kampioen

  De sokken worden door verschillende (wereld) kampioenen gedragen en getest!

 • They look awesome!

  Naast het feit dat ze de snelste ter wereld zijn zien ze er ook nog een geweldig uit! Dope your socks!

AeroSox – black line

AeroSox – white lineContacteer ons nu!


Als je nu contact met ons opneemt bezorgen we meer informatie over Rule 28 en kunnen we een vrijblijvende afspraak maken om alle mogelijkheden door te spreken.
  Contact

  Contacteer ons nu!